Wenkbrauwen trimmen? Gebruik de Philips Trimmer!

wenkbrauwen trimmen

Bent je op zoek naar een handige tool om wenkbrauwen te trimmen? Dan is de wenkbrauwtrimmer van Philips een echte aanrader. Dit hulpmiddel is speciaal bedoeld voor kleine haartjes in het gezicht. Door het handige trimhoofd kunnen de wenkbrauwen zeer specifiek gemodelleerd en getrimd worden. Je neemt hem ook nog eens zo mee in de handtas! 

Zoek je de ideale tool om haartjes in het gezicht mee te verwijderen, dan kun je de Philips HP6393/00 – Trimmer voor €28,99 serieus overwegen. Deze best beoordeelde trimmer van Bol.com is namelijk ideaal voor het wenkbrauwen trimmen, wat mede komt door het beschermkapje. Maar niet alleen dat, er zijn twee formaten trimhoofden waaronder ook een om lichaamshaartjes mee te verwijderen. Je kan er dus twee kanten mee op! Het is een compleet systeem wat ook met een wenkbrauwkammetje en een pincet wordt meegeleverd. Bovendien werkt hij op batterijen, dus je kan hem eenvoudig in de handtas overal mee naartoe nemen. Niet voor niets noemen klanten deze trimmer de beste die ze tot nu toe geprobeerd hebben.

Wenkbrauwen trimmen? Kies voor de best beoordeelde Philips HP6393/00 trimmer van Bol.com!

wenkbrauwen trimmen

bestel knop 2

Wenkbrauwen trimmen met de Philips HP6393/00 – Trimmer

Wat maakt deze Philips ontharingstool nou zo geliefd bij de klanten? Ten eerste is er het beschermkapje waarmee je snijwondjes voorkomt. Dit maakt het apparaatje ideaal voor beginners. Daarnaast zijn er verschillende formaten opzetstukken, waardoor je zowel lichaam- als gezichtshaartjes in een handomdraai kan verwijderen. De klanten beoordelen dit product zeer positief op de kwaliteit. Niet alleen worden de fijne haartjes hiermee weggehaald, maar ook de dikkere haren zijn geen probleem. Dit maakt het apparaat zowel voor vrouwen als mannen geschikt. Met het opberghoesje berg je hem veilig en stofvrij op en doordat hij op batterijtjes werkt kan je hem overal mee naartoe nemen. Een compacte en snelle oplossing!

Wenkbrauwtrimmer kopen

Wil je een goede, hoog kwalitatieve wenkbrauwtrimmer kopen waarmee wenkbrauwen trimmen eenvoudig en snel verloopt, gebruik dan de hoogst beoordeelde ontharingstool van Bol: de Philips HP6393/00 – Trimmer. Voor €28,99 krijg je een compleet systeem inclusief verschillende opzetstukjes voor lichaam en gezicht. Haartjes op de bovenlip en wenkbrauwen worden eenvoudig en snel verwijderd. Het kapje beschermt tegen snijwondjes en met het hoesje berg je hem snel en eenvoudig op. Wil je hem meenemen op reis? Geen probleem want hij werkt eenvoudig op batterijtjes|! Niet voor niets is dit het beste ontharingsapparaat!

Bestel hier de handige Philips wenkbrauwtrimmer voor €28,99 online!

wenkbrauwen trimmen

bestel knop 2

Onderweg de wenkbrauwen scheren

Ook voor onderweg is dit product een fijn oplossing binnen handbereik. Je kan er namelijk elk moment van de dag je gezichtshaar mee bijwerken. Zo ben je altijd voorzien van de juiste scheertool en binnen een mum van tijd is het gezicht onthaard. Dit geldt ook voor de bovenlip of wangen! Je kan er zowel fijne als stugge haartjes mee verwijderen, dus er zijn veel kanten waar je mee op kan. Een compleet hulpmiddel om mee te ontharen!