Wensparel cadeau doen? Bestel de Wensparel Ketting!

wensparel

Iedereen heeft wel dromen en wensen om uit te laten komen. Hoe mooi is het om daaraan jouw steentje bij te kunnen dragen? Met het Wenparel Sieraad van Bol.com heb je een stijlvol geschenk met een schitterend symbool voor geluk en gezondheid: namelijk een echte oesterparel! Deze set kan je voor €14,95 bestellen en je vind erin een blikje met een oester. Wanneer je de oesterschelpen opent zal je een echte parel vinden. Draag de parel in de bijgeleverde ketting en laat de wens van degene die je liefhebt uitkomen!

Dit mooie cadeau is in diverse varianten verkrijgbaar. Zo kan je een wensparel kiezen voor oma, dochter, moeder, zus of vriendin. Er zijn ook versies met I love you, dus ook voor een geliefde heb je met deze set iets origineels. Alle verpakkingen zijn voorzien van mooie teksten. Zo klinkt de tekst voor oma als volgt: “Een luisterend oor, een arm om me heen. Altijd bent u er en staat u klaar met advies en wijze raad. U bent echt een parel van een vrouw, een juweel. Ik ben er trots op dat u mijn oma bent.” Er zijn nog veel meer soorten om uit te kiezen, het is maar net voor welke persoon het bedoeld is. Een ding staat vast, met een bijzonder cadeau als dit steel je geheid de show.

Bestel hier de prachtige oesterparel set voor €14,95 online!

wensparel      wensparel

Hoe werkt de wensparel set?

Een oesterparel brengt geluk en gezondheid. Daarom is het zo speciaal wanneer je er een als geschenk weggeeft aan een dierbare. Je wilt ermee zeggen dat je diegene het beste gunt. Met de wensparelset ben je in een klap klaar als je een origineel cadeau zoekt met een mooie achterliggende boodschap. De set bestaat uit een oester met daarin een parel verstopt, een zilverkleurige kettinghanger en een ketting. Je gebruikt de cadeauset als volgt:

  1. Doe een wens
  2. Open het oesterblikje
  3. Open voorzichtig de oesterschelp en haal de parel eruit
  4. Plaats de parel in de hanger van de ketting
  5. Draag de ketting en je wens zal uitkomen!

Een geschenk voor altijd

Het mooie aan de Love Pearl is dat het voor altijd een bruikbaar cadeau is. De ketting kan keer op keer gedragen worden, waardoor de ontvanger veel plezier eraan zal beleven. Of het nou ter ere van een huwelijk, een verjaardag, Valentijn, Moederdag of iets anders is, dit product heeft een levenslange houdbaarheid. Dit maakt het extra bijzonder, omdat de herinnering letterlijk lang meegedragen zal worden. Zoek jij dus iets wat niet in een kast belandt maar waar iemand veel plezier aan kan beleven? Kies dan voor deze unieke parelset! Je kan hem voor €14,95 in allerlei varianten bij Bol.com bestellen. Zelf heb ik hem voor mijn moeder besteld en zij heeft hem met heel veel plezier ontvangen en draagt de parelketting regelmatig!

Een uniek en kostbaar cadeau: het wensparel sieraad. Bestel hier voor €14,95 online!

wensparel ketting    wensparel kopen

Andere cadeausuggesties

Wat voor cadeautje je iemand ook wil geven, bij Bol vind je geheid iets wat helemaal bij de gelegenheid past. Zo kan je natuurlijk ook kijken naar andere sieraden, maar er zijn ook luxe merken parfum te koop of mooie beautyproducten. Waar kan je iemand het meeste blij mee maken? Bekijk het uitgebreide aanbod en je ziet in een oogopslag wat er zoal verkrijgbaar is. Ideaal om nieuwe ideeën op te doen voor unieke presentjes!

Dit vind je misschien ook leuk: