Wimpers afgebroken na wimperextensions? Gebruik Revitalash!

wimpers afgebroken na wimperextensions uithalen

Heb jij je wimperextensions iets te fanatiek eraf gehaald of laten halen? Wimpers kunnen van wimperextensions behoorlijk beschadigen, net als dat je je mascara er te onvoorzichtig afhaalt. Het resultaat? Afgebroken wimpers die weer hun tijd nodig hebben om aan te groeien. Er is een hulpmiddel op de markt die fantastisch werkt om je wimperharen op natuurlijk wijze een boost te geven met groeien, namelijk de Revitalash Advanced Eyelash Conditioner. Dit populaire wimperserum voedt de wimpers vanaf te wortels, waardoor ze binnen enkele weken weer lang en vol groeien. Zelf gebruik ik dit product al jaren! Ik haal er het maximale mee uit mijn wimpers en ik krijg dan ook regelmatig de vraag wat voor product ik gebruik. Zijn jouw wimpers afgebroken na wimperextensions en wil je ze zo lang en vol mogelijk hebben? Dan kan ik deze wimperserum van harte aanbevelen, daarmee groeien ze op natuurlijk wijze snel en sterk weer aan. Dit product heeft een wereld van verschil betekend t.o.v. mijn eigen wimpers. Laat je zelf overtuigen door de 185 positieve ervaringen van de klanten van Bol.com!

Wimpers afgebroken na wimperextensions? Met Revitalash wimperserum worden ze snel weer sterk en lang!

Wat is de Revitalsh wimperserum?

Dit populaire serum is door velen al bekroond tot hét verzorgingsproduct voor mooiere, gezonder uitziende wimpers binnen twaalf weken. Nu denk je wellicht, 12 weken, dat is een lange tijd. Maar door dagelijks een heel klein laagje aan te brengen bij je wimperaanzet, zie je binnen enkele weken al een enorm verschil. Na 12 weken heb je het maximale uit je wimpers gehaald en is het nodig om nog slechts 3-4 keer week een klein laagje aan te brengen voor het behoud van je wimpers. Vooral voor mensen die regelmatig wimperextensions zetten, is dit product fantastisch. De wimperhaartjes kunnen broos worden en afbreken bij het gebruik van wimperextensions. Door dit serum met regelmaat te gebruiken behoud je sterke wimpers omdat ze van binnenuit gevoed worden met een gepatenteerde Biopeptin Complex, aminozuren en ginseng. Allemaal topingrediënten voor een verbeterde wimpergroei!

Mijn Revitalash ervaringen

Zelf ben ik een trouwe fan van de Revitalash Advanced Eyelash Conditioner. Het product zorgt op een natuurlijke wijze voor de allerbeste wimpers die je kan hebben. Ook ik heb met regelmaat wimperextensions geplaatst en had daardoor vaak schade aan mijn wimpers. Met dit serum haal je zoveel uit je wimperlengte en volume, dat wanneer je je mascara aanbrengt je een fantastische oogopslag krijgt. Met een flesje van 3.5 ml doe ik ruim een half jaar tot 8 maanden. Dat maakt voor mij de prijs-kwaliteitverhouding in orde (een flesje kost €92,99). Want of je nou geldt uitgeeft aan onnatuurlijke wimperextensions of aan het behoud van gezonde wimpers, die keus heb ik allang gemaakt. Zijn bij jou ook wimpers afgebroken na wimperextensions? Met dit wimperserum heb je binnen enkele weken de conditie van je wimperharen optimaal hersteld!

Voor en na zes weken met Revitalash wimperseum

wimpers afgebroken na wimperextensions

Dit vind je misschien ook leuk: