Yves Saint Laurent Libre Intense review: groots en sensueel

Yves Saint Laurent Libre Intense review

De originele Libre geur van Yves Saint Laurent gaat helemaal over het bewandelen van de lijn tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid. Voor 2020 hebben we een diepere, donkerdere, scherpere versie van de geur en ik kan je vast verklappen, ben er dol op! In deze Yves Saint Laurent Libre Intense review vertel ik je alles over deze heerlijke grootste bloemige geur met karakter en sensualiteit.

Yves Saint Laurent Libre Intense review

Over de fles en de geurnoten

Ten eerste is de fles gewoon verbluffend. Ik hield van het uiterlijk van het origineel, maar er is iets met het amberkleurige sap in de nieuwe Intense-versie dat het zoveel decadenter en aantrekkelijker maakt. Het ziet er dieper en rijker uit en brengt echt de richting tot leven die deze nieuwe editie met de geur is ingeslagen. Het iconische logo van het huis van Yves Saint Laurent omsluit de fles, zoals op het origineel, maar gloeit nog meer tegen de gouden vloeistof. Het is prachtig.

De nieuwe versie van Libre is een “volle, grootse bloemige geur met een gloeiend heet karakter en diepe sensualiteit.” Er is een toegevoegd Orchidee-akkoord dat de intensiteit verdiept en het een rijkere, sexyere draai geeft.

  • Topnoten: mandarijn, bergamot, lavendel
  • Hartnoten: jasmijn sambac, oranjebloesem, orchidee├źnakkoord
  • Basisnoten: tonkaboon, vanille, ambergris, vetiver

Wat vind ik van Yves Saint Laurent Libre Intense?

Wat ik zo geweldig vind aan deze geur, is dat ik me er meteen duur en sexy door voel. Ik vind geur erg belangrijk om me dat randje van zelfvertrouwen te geven en me net zo aantrekkelijk te laten voelen als ik ruik. Het heeft echt een grote impact op hoe ik over mezelf voel. Als ik het huis verlaat zonder een vleugje sexy, voel ik me net zo slecht uitgerust alsof ik mijn telefoon thuis heb gelaten.

Er zijn dagen dat ik echt wat sexy uit een fles moet spuiten en de nieuwe Libre Intense voldoet helemaal aan die wens. Het parfum is zo sensueel, met de perfecte hoeveelheid warme en romige vanille en tonkaboon. Het blijft heel goed op mijn huid en is super verslavend. Ik wil gewoon aan mijn polsen blijven ruiken.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Eindoordeel: een heerlijke krachtige en levendige geur

Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn Yves Saint Laurent Libre Intense review super enthousiast uitpakt. Deze parfum is een bloemige bloem met een groot hart die een gezellige sfeer heeft, maar nog steeds levendig en krachtig is. Het heeft een zacht mannelijk en aards randje waardoor het helemaal niet meer meisjesachtig wordt, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik denk dat dit de meest heerlijke herfst-wintergeur gaat maken. Ik ben er helemaal weg van!

Dit vind je misschien ook leuk: