Zelf French Manicure aanbrengen? Gebruik nageltips!

zelf french manicure aanbrengen

Mooie, verzorgde handen. Niet voor iedereen is het weggelegd. Het kan zijn dat je brosse nagels hebt die snel afbreken, waardoor een nette French Manicure look niet voor iedereen is weggelegd. Dit geldt natuurlijk ook voor nagelbijters. Toch ben ik een product tegengekomen waar ik enorm enthousiast over ben. Het is snel, makkelijk in gebruik en betaalbaar. En het belangrijkst: je loopt dagenlang met perfecte nageltips rond die goed blijven zitten. Ik heb het over de Broadway kunstnagels!

Wil jij graag zelf een mooie French Manicure aanbrengen? Mijn favoriete methode is het gebruiken van de Broadway nepnagels. Deze nagels hebben zo’n natuurlijke vormgeving dat ze niet onderdoen aan de dure gel-of acrylnagels uit de nagelsalon. Daarnaast blijven ze bij mij ongeveer tien dagen perfect op hun plek zitten. Een veel goedkope alternatief wat net zo prettig werkt. Binnen een kwartier zitten ze erop en laten ze niet meer los. Een mooie oplossing voor jouw alledaagse bezigheden of juist om uit te pakken voor een feestelijke gelegenheid, want de tips zijn niet te lang. Een mooie naturel look dus!

Bestel hier de bestverkochte French Manicure kunstnagels van Bol.com voor €10,49 online!

zelf french manicure aanbrengen

Waarom ik Broadway kunstnagels het best vind

Ik als nagelbijter heb inmiddels al vele kunstnagels geprobeerd. Maar vaak ontbreekt er een bepaalde kwaliteit. De tips zijn bijvoorbeeld te doorzichtig waardoor je je eigen nagels eronder door ziet. Of de vorm is overdreven lang, te rond of te vierkant. En dan nog maar te zwijgen over de houdbaarheid. Het merk Broadway is echter een grote favoriet die er wat mijn betreft met kop en schouders bovenuit steekt. Ze zien er zo mooi en natuurlijk uit wanneer je ze draagt. Ik vind het vergelijkbaar met salonkwaliteit, ook al betaal je daar veel meer voor. Nog een extra voordeel wat natuurlijk mooi meegenomen is!

Er zijn bij Bol diverse soorten nepnagels te koop van dit fantastische merk. Je kan kiezen uit roze of beige kleuren, een wat langer model of juist korter. Het is maar net waar je eigen voorkeur ligt. Het bestverkochte product bij Bol.com is de Broadway Natural Illusions Clever kunstnagels. Deze hebben ook de beste klantenreviews, waarin staat dat ze zo makkelijk in gebruik zijn en toch zo naturel ogen. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een van de andere uitvoeringen. Ik heb er meerdere uitgeprobeerd en ik vind ze kwalitatief allemaal gelijkwaardig.

zelf french manicure aanbrengen

Jouw nagelverzorging online

Bij Bol is er een zeer uitgebreid nagelassortiment beschikbaar waar je terecht kan voor alle soorten nagelproducten. Zoek je iets om je nagelriemen mee te verzorgen? Of juist een goede vijl om mee aan de slag te gaan? Of heb je nog een nagellakje op jouw wishlist staan? Neem dan gerust eens een kijkje in het aanbod, want de keuze is enorm. Ook wanneer je zelf een professionele French Manicure aanbrengen wil, zijn er hier volop opties zoals bovenstaande nepnagels. Zo kan je makkelijk online shoppen voor al jouw nagelverzorgingsproducten. Ideaal en makkelijk!