Zelf wimperextensions zetten? Lees hier alles wat je moet weten!

zelf wimperextensions zetten

Wimperextensions zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Van beroemdheden en sterren tot de vrouwen op je werk en degenen die je op straat ziet, overal krijgen dames prachtig volle en lange wimpers met wimperextensions. Als je je afvraagt ​​of je het zelf moet uitproberen, is hier alles wat je moet weten voordat je erin duikt en ze vastlijmt. Wil jij zelf wimperextensions zetten? Dan kan je het beste met kunstwimpers beginnen. De REVIR Magnetische Wimpers zijn bijvoorbeeld al jarenlang favoriet bij gebruikers en is zeer eenvoudig in gebruik!

Wimperextensions: wat je moet weten

Wimperextensies voors en tegens
Zoals elke schoonheidsbehandeling kunnen wimperextensions zowel voor- als nadelen hebben. Hun grootste voordeel is echter hoe ze eruitzien. Het valt niet te ontkennen dat wimperextensions een geweldige manier zijn om de wimpers van je dromen te krijgen zonder ze elke ochtend te hoeven aanbrengen. Ze besparen u ook tijd bij uw make-uproutine, omdat u uw wimpers niet hoeft te krullen en geen mascara hoeft aan te brengen. Sommige wimpers hebben echter wel onderhoud nodig, zoals regelmatig poetsen, speciale reiniging en soms zelfs föhnen. Hoewel ze ongelooflijk lang meegaan, moeten wimperextensions ook regelmatig worden bijgewerkt, wat geld kost. Ondanks dat ze wat prijzig zijn, vinden veel vrouwen dat ze de investering waard zijn en geweldige resultaten opleveren. Wil jij een goedkopere optie, dan is zelf wimperextensions zetten d.m.v. nepwimpers of magnetische wimpers een ideale oplossing.

Zijn wimperextensions slecht voor je natuurlijke wimpers?
Het is een veel voorkomende misvatting dat wimperextensions uw natuurlijke wimpers beschadigen. Als de extensions correct worden aangebracht en niet worden uitgetrokken, zullen ze uw wimpers of uw ogen niet beschadigen. Zorg ervoor dat u een professionele technicus bezoekt voor de aanvraag. Hoewel de lijm die in het proces wordt gebruikt, veilig is, moet u er rekening mee houden dat sommige vrouwen allergische reacties kunnen krijgen en vertel het uw technicus als u stekend of pijn ervaart. Nadat de wimperextensions zijn aangebracht, duurt het even voordat ze uitgroeien. Als je besluit dat je het onderhoud van je nieuwe wimpers niet bij wilt houden, zul je een lastige groeifase ervaren omdat je wimpers op natuurlijke wijze uitgroeien met de extensions eraan bevestigd.

Het krijgen van wimperextensions moet altijd een pijnloze ervaring zijn als het goed wordt gedaan. Als u zich zorgen maakt over de gevoeligheid van uw ogen, vraag dan uw wimpertechnicus naar de lijm voordat u begint. De lijm mag niets bevatten dat uw ogen kan beschadigen, zoals formaldehyde.

Zelf wimperextensions zetten? Gebruik de REVIR Magnetische Wimpers, de bestverkochte nepwimpers op bol.com

Zelf wimperextensions zetten

Soorten wimperextensions
Er zijn drie soorten wimperextensions: synthetisch, zijde en nerts. Welk type u krijgt, hangt af van uw natuurlijke wimpers en de gewenste resultaten, evenals de voorkeur van uw technicus. Sommige technici gebruiken graag een combinatie van synthetische en zijde, terwijl anderen zich aan de een of de ander houden. Deze kunstmatige wimpersoorten creëren gemakkelijk een uniforme look. Nertsenwimpers daarentegen zijn 100% natuurlijke vezelwimpers. Dit betekent dat ze lichter zijn en natuurlijker lijken dan kunstmatige wimpers, maar hun lengte en dikte kunnen niet worden gecontroleerd. Hoewel ze misschien aantrekkelijk voor u klinken, moet u er rekening mee houden dat nertsenwimpers hogere kosten met zich meebrengen.

Wimperextensions kunnen in verschillende maten worden geleverd, van ongeveer 6 mm tot 17 mm. De lengte en dikte van de wimperextensions die u kunt ontvangen, is afhankelijk van uw natuurlijke wimpers. Een professionele technicus kan u het beste adviseren over de juiste wimperextensions voor u. Omdat je er zeker van wilt zijn dat je natuurlijke wimpers gezond blijven, kun je het beste beginnen met kleinere en minder extensions en later meer toevoegen, vooral als je van nature korte en dunne wimpers hebt.

Hoe lang duurt het om wimperextensions aan te brengen?
Bij het aanbrengen van de wimperextensie wordt elke wimper afzonderlijk met semi-permanente lijm aan een enkele natuurlijke wimper gehecht. Voor een volledige set wimpers duurt dit proces over het algemeen ongeveer twee uur. Gedurende deze tijd moet u uw ogen volledig gesloten houden om een ​​correcte toepassing en veiligheid te garanderen. Als je wimperextensions wilt met een beperkt budget, of op zoek bent naar een subtieler effect, overweeg dan om een ​​halve set wimpers te nemen. Een halve set zal nog steeds een geweldige verdikkende uitstraling hebben op natuurlijke wimpers zonder het drama van een volledige set. Het kost ook minder tijd om aan te brengen en het kost minder.

Hoe vaak moet u ze opnieuw laten uitvoeren?
Een van de geweldige dingen van wimperextensions is dat ze lang meegaan. Een set wimpers kan met het juiste onderhoud gemakkelijk het hele jaar door meegaan. Aangezien een enkele wimperverlenging aan een enkele natuurlijke wimper is bevestigd, moeten de extensions elk gedurende de hele groeicyclus van uw natuurlijke wimpers meegaan (doorgaans zes tot acht weken). Om er echter zeker van te zijn dat ze er altijd op hun best uitzien, wordt aangeraden om elke drie tot vier weken een lichte bijwerking te krijgen. Zorg er ook voor dat je niet aan je extensions trekt of eraan trekt, want dit kan zowel ze als je natuurlijke wimpers beschadigen.

Producten om te vermijden
Zodra u uw wimperextensions (inclusief bijwerken) heeft ontvangen, moet u de eerste 12 tot 24 uur water vermijden (douchen, uw gezicht wassen en zwemmen). Water kan de lijm verzwakken voordat deze volledig is uitgehard en ervoor zorgen dat de wimpers eraf vallen. Na die tijd is het prima om je wimperextensions nat te maken, maar zorg ervoor dat je er niet aan wrijft of eraan trekt. Gebruik geen producten op oliebasis en make-upverwijderaars in de buurt, omdat deze ook uw extensions kunnen aantasten. Evenzo wordt het gebruik van waterdichte mascara niet aanbevolen, omdat deze moeilijk te verwijderen is en kan leiden tot het uitvallen van wimpers. Normale mascara, aan de andere kant, kan worden gebruikt als je wimperextensions hebt, maar deze kun je het beste indien mogelijk vermijden, omdat dit de levensduur van de wimpers kan verkorten.

Zoek een salon
Bij het zoeken naar wimperextensions is het essentieel om een ​​professionele technicus te vinden. Alleen iemand met de juiste training kan garanderen dat de juiste producten worden gebruikt en dat de wimpers worden aangebracht zonder uw natuurlijke wimpers te beschadigen of uw ogen te beschadigen. U kunt ook zelf wimperextensions zetten bij uzelf door middel van nepwimpers, zoals met een set magnetische wimpers.

De magnetische wimpers van REVIR beschadigen uw wimpers niet en kunt u eenvoudig zelf thuis zetten

Zelf wimperextensions zetten

Veelgestelde vragen over wimperextensions

Verpesten wimperextensions uw natuurlijke wimpers?
Er is geen reden dat wimperextensions uw natuurlijke wimpers bederven als ze op de juiste manier worden aangebracht. Om deze reden is het altijd raadzaam om naar een gerenommeerde salon te gaan om ze te laten doen. Het probleem is dat extensies enige schade kunnen aanrichten als u niet voorzichtig bent met hoe u voor ze zorgt. Trekken en trekken kan bijvoorbeeld wimperverlies veroorzaken. Sommige vrouwen kunnen ook een allergische reactie krijgen op de lijm die wordt gebruikt bij het aanbrengen. Als dit het geval is, moet u uw specialist onmiddellijk waarschuwen.

Hoe lang gaan wimperextensions mee?
Zelf wimperextensions laten zetten zijn een geweldige manier om mooie, volle wimpers te krijgen, maar het aanbrengen is tijdrovend en prijzig. Het is dan maar goed dat ze zo’n zes tot acht weken meegaan. Mogelijk kunt u ook kiezen voor retouches in plaats van dat u ze volledig opnieuw moet laten doen, en u kunt dit elke drie tot vier weken doen. Dit verschilt natuurlijk per vrouw en is afhankelijk van je natuurlijke wimpergroei. Er zijn ook verschillende soorten, lengtes en maten om te overwegen.

Wat is een goede leeftijd om wimperextensions te krijgen?
Over het algemeen zal een salon geen wimperextensions aanbrengen op personen die niet 18 jaar of ouder zijn. Sommigen doen het misschien voor mensen van 16 jaar en ouder als ze toestemming van hun ouders hebben gekregen.

Is het gevaarlijk om wimperextensions te krijgen?
Over het algemeen worden wimperextensions niet als gevaarlijk beschouwd, hoewel er enkele bijwerkingen kunnen zijn. Sommige vrouwen kunnen schade en verlies van hun natuurlijke wimpers ervaren, anderen kunnen een allergische reactie krijgen en er is ook de mogelijkheid van infectie. Om uw risico’s te minimaliseren, moet u altijd vooraf uw onderzoek doen en een gerenommeerde salon en bekwame technicus kiezen. Het is ook aan te raden om te kiezen voor wimpers die niet te lang of te zwaar zijn, omdat dit de complicaties nog verder kan vergroten.

Hoe populair zijn wimperextensions?
Hoewel er veel andere schoonheidstrends zijn gekomen en gegaan, zijn wimperextensions al jaren populair. Het is een geweldige procedure om je wimpers voller te maken en echt de aandacht op je ogen te vestigen. In de afgelopen jaren is het ook een behandeling die aan populariteit heeft gewonnen en waarschijnlijk nog jarenlang een schoonheidsproduct voor veel vrouwen zal blijven. Zelf wimperextensions zetten d.m.v. kunstwimpers is de laatste jaren tevens enorm populair geworden.

Wanneer zijn nepwimpers populair geworden?
Valse wimpers zijn populair sinds de jaren 90 toen beroemdheden als Pamela Anderson en Cindy Crawford ervoor kozen om hun ogen te accentueren door lengte en volheid toe te voegen. In tegenstelling tot andere schoonheidstrends die komen en gaan, zijn valse wimpers al tientallen jaren populair en zullen dat waarschijnlijk blijven.

Ook populair: Hoe krijg je snel langere wimpers? Met Revitalash!

Dit vind je misschien ook leuk: