Zilvershampoo voor bruin haar: Inoar Absolut Speed ​​Blond

zilvershampoo voor bruin haar review

Zilvershampoos zijn op dit moment een ware rage en lichtharige meiden hebben ze gehuldigd als de ultieme gele eliminator, maar dat betekent niet dat brunettes ook geen gebruik kunnen maken van de unieke shampoos en conditioners. Dat klopt, volgens beautybloggers op internet en haarstylisten kan zilvershampoo voor bruin haar ook het gevreesde koper elimineren dat brunettes met highlights vaak ervaren. Ik besloot de theorie op de proef te stellen met Inoar Absolut Speed ​​Blond.

Het assortiment van Inoar is bedoeld om dames te helpen van het geel af te komen en omvat de Inoar Absolut Speed ​​Blond Shampoo, Absolut Speed ​​Blond Conditioner en Absolut Speed ​​Blond Mask. Deze producten worden geprezen als de gele eliminator en helpen de natuurlijke haarkleur te hydrateren en revitaliseren, evenals de haartint te corrigeren en verkleuring te voorkomen. Inoar beweert ook dat, in tegenstelling tot veel andere paarse shampoos die je haar uitdrogen, deze reeks een intense glans geeft en helpt om de zachtheid te herstellen. Het assortiment is doordrenkt met actieve antioxidanten en arganolie en heeft een uitgebalanceerde pH om verkleuring te voorkomen en het haar tegelijkertijd een intense glans, flexibiliteit en ongelooflijke zachtheid te geven. Je kan de shampoo en conditioner set voor €26,99 bij Bol.com bestellen.

Zilvershampoo bruin haar

Inoar Absolut Blond: een aangename verrassing

Zilvershampoo is geweldig voor alle haartypes – highlights in donkerbruin haar en roodtinten kunnen snel vervagen, dus de beste manier om de lange weg naar je volgende salonbezoek aan te pakken, is door een goede zilvershampoo te investeren. Als je de levensduur van je kleur wilt verlengen en oranje tinten in je haar wilt bestrijden, dan is dit een must-try! Zilvershampoo kan ook een dimensie toevoegen aan bruin haar en het stralender en rijker van kleur maken.

Nadat ik had gelezen over een paar beautybloggers die paarse shampoo op hun bruine haar gebruikten, besloot ik de Inoar Absolut Speed ​​Blond Shampoo en Conditioner op mijn bruine lokken te proberen. In het begin was ik een beetje ongerust en wist ik niet zeker of de shampoo mijn haar paars zou kleuren of uitdrogen, maar nadat ik het voor de eerste keer had gebruikt, was ik aangenaam verrast. Tijdens de zomermaanden hou ik ervan om een ​​paar lichtere tinten aan mijn haar toe te voegen, maar na een tijdje beginnen deze lichtere strepen er meer koperachtig uit te zien dan door de zon gekust.

Het gebruik van de Speed ​​Blond-reeks was een behoorlijke eye-opener voor mij. Aanvankelijk was ik bang dat het assortiment mijn haar zou uitdrogen, maar mijn haar voelde superzacht en gevoed aan elke keer dat ik het gebruikte en dat is zonder de toevoeging van het Absolut Blond Mask. Na een paar weken gebruik van het assortiment merkte ik een duidelijke vermindering van oranjeachtige koperachtige tonen in mijn haar. Ik ben nu veel gelukkiger met de kleur en zal deze reeks zeker blijven gebruiken. Ik heb het assortiment een maand exclusief gebruikt en ben toen teruggeschakeld naar mijn gewone shampoo en conditioner met elke derde wasbeurt een paarse shampoo, wat heeft bijgedragen aan het behoud van de resultaten.

Hoe gebruik je zilvershampoo voor bruin haar?

Als je een zilvershampoo op je haar wilt gaan gebruiken, wil je deze tips en trucs volgen:

  1. Koop een zilvershampoo van goede kwaliteit, zoals de Inoar lijn – de beste zilvershampoos zijn vaak erg donker, daarom is het zo verdomd eng om het voor de eerste keer te gebruiken! Zoek naar een shampoo die donkerpaars is, zoals Inoars Absolut Blond, en niet transparant.
  2. Gebruik de zilvershampoo niet elke keer dat je je haar wast – terwijl de shampoo van Inoar je haar niet uitdroogt, kun je het beter elke derde wasbeurt gebruiken, vooral als je krullend haar hebt zoals het mijne dat de neiging heeft om droger te zijn dan de Sahara.
  3. Laat het intrekken – als je echt wilt dat paarse shampoo wonderen doet op je haar, dan moet je het een beetje laten intrekken. Stel je timer in op 5 minuten, scheer je benen, exfolieer je lichaam en ontspan een beetje voordat je het uitwast. Ik laat zowel de shampoo als de conditioner elk 5 minuten zitten.
  4. Zorg ervoor dat je conditioneert – ik ben dol op het Inoar Absolut Blond-assortiment omdat het ook een conditioner biedt. Ik denk niet dat mijn resultaten zo goed zouden zijn geweest als de conditioner er niet was geweest. Zilvershampoo is in feite een toner voor je haar, dus het gebruik van een conditioner is essentieel!

Ja, ik ben enorm enthousiast over de Inoar lijn en ik zal deze zilvershampoo voor bruin haar zeker blijven gebruiken!

Ook populair: Avene Hydrance Aqua Gel review: een 3-in-1 dorstlesser