Zonnebrand tegen zonneallergie kopen? Bestel Lucovitaal!

zonnebrand zonneallergie 2

Heb jij vaak last van een zonneallergie? Een vervelend probleem wat zich kan voortdoen tijdens momenten wanneer je er juist niet op zit te wachten, zoals met vakantie. Door een overgevoelige reactie van de huid op de zon kan een rode huiduitslag ontstaan. Gelukkig is er zeker wat aan te doen om een zonneallergie te verminderen of zelfs helemaal tegen te gaan. In dit artikel geef ik wat tips over hoe je een allergische reactie kan voorkomen en hoe je een overgevoelige huid kan verzorgen in de zon. Tenslotte willen we allemaal een fijne tijd hebben tijdens de lente- en zomerdagen en ons niet al te druk hoeven maken over de huid. Een grote aanrader is sowieso de Lucovitaal SPF30 zonnebrand zonneallergie.

zonnebrand zonneallergie kopen
De bestverkochte zonnebrand tegen zonneallergie bij Bol.com: de Lucovitaal. Prijs: €17,51

Wat is een zonneallergie?

Een zonneallergie kenmerkt zich met een aantal specifieke symptomen. Het belangrijkste kenmerk zijn de rode bultjes, vlekjes of blaasjes die op het deel van de huid wat in de zon is geweest zichtbaar worden. Deze uitslag verdwijnt meestal vanzelf weer na een aantal dagen.  De huid reageert op een overgevoelige manier op de warmte van de zon, wat zich uit in een bepaalde huiduitslag. De huid voelt geïrriteerd, branderig of kan jeuken. Zeker wanneer je herhaaldelijk bloot wordt gesteld aan zonlicht is het van belang de allergie onder controle te houden.  Een goede verzorging bij deze reactie is daarom van groot belang.

Een zonneallergie voorkomen

Een overgevoelige huidreactie op zonnestralen is erg naar. Toch kan een allergie als deze beperkt of zelfs voorkomen worden door een aantal simpele tips op te volgen.

  • Ten eerste kan je de huid rustig laten wennen aan de zon. Ga gedurende het voorjaar 10 minuten naar buiten wanneer het een mooie dag is en bouw dit rustig op.
  • Gebruik altijd zonbescherming, ook wanneer het voor een korte periode in de zon is. Een gevoelige huid zal hier alsnog enorm baat bij hebben. Het beste is om minimaal SPF30 te gebruiken bij overgevoeligheid. Bij factor 50 word je nog beter beschermd.
  • Bij de huisarts kan je (bij voorbaat) een zalf of gel halen tegen een zonneallergie. Wanneer je veel last hebt van jeuk, zijn er ook specifieke tabletten verkrijgbaar.

Waarom kiezen voor Lucovitaal?

De Lucovitaal zonnebrand met SPF30 is speciaal ontwikkeld om de allergische reacties van de huid tegen te gaan, te kalmeren en de hydrateren. Het is de bestverkochte zonneallergie zonnebrand van Bol.com en de klantenreviews zijn dan ook erg positief. Door het ingrediënt Aloë Vera wordt een overgevoelige huid ook verzorgd. Wanneer je gevoelig bent voor zonnestralen is dit product dus een grote aanrader.