Zuivere Lavendelolie kopen? Bestel pure Lavendelolie online!

Zuivere lavandelolie

Essentiële oliën, afgeleid van planten, kunnen worden gebruikt als een vorm van alternatieve geneeskunde. Lavendel is een van de meest populaire etherische oliën vanwege de vele voordelen. Het is een geweldige startersolie voor diegenen die geïnteresseerd zijn in holistische geneeskunde. Waar kan je zuivere Lavendelolie allemaal voor gebruiken? In dit artikel geef ik de populairste gebruiksredenen. Mijn favoriete zuivere Lavendelolie is de 100% Biologische Etherische Olie van Lavendel van het merk HappyHaves, die je bij bol.com kan bestellen. Het bevat 10ml, wat genoeg is voor maandenlang gebruik.

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=42435&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2F100-biologische-etherische-olie-van-lavendel-voor-aroma-diffuser-massage-of-in-bad-essentiele-olie-met-lavendel-geuren-100-puur-uit-haute-provence-etherische-lavendelolie-origineel-van-happyhaves-armatherapie-10ml%2F9300000012922855%2F&name=zuivere%20lavendelolie

Vijf redenen om zuivere Lavendelolie te gebruiken

1. Slaaphulp

Voeg ‘s nachts een paar druppels op uw kussen toe voor een goede nachtrust. Dit kan ook worden gebruikt als aromatherapiemiddel in een luchtbevochtiger of diffuser. Baby’s kunnen ook profiteren van de kalmerende effecten.

2. Stressverlichting

Het is slechts een van de gaven van de natuur om te helpen bij angstgevoelens, maar er zijn ook gemengde aanwijzingen dat het kan helpen bij depressie. Als je nog nooit pure lavendelolie hebt geroken, wees dan niet verbaasd, want de geur is heel anders dan commerciële producten met een lavendelgeur.

3. Diep ontspannende massages

Lavendelolie kan pijnverlichting bieden bij kleine pijntjes en kwalen. Meng gewoon een paar druppels ervan met een dragerolie. Kokosolie, druivenpitolie en jojoba-olie zijn allemaal geweldige drageroliën.

4. Haarverzorging

Essentiële olie van lavendel, alleen of gemengd met andere essentiële oliën, kan helpen bij de haargroei van mensen die aan alopecia lijden. Masseer twee tot drie druppels een paar minuten in de hoofdhuid voordat je gaat shamponeren. Een dermatologische studie toonde aan dat lavendelolie, in combinatie met rozemarijn, cederhout en tijmolie, de haargroei met meer dan 40% kan verbeteren!

5. Huidverzorging


Lavendelolie heeft antibacteriële eigenschappen en kan op kleine schaafwonden worden gebruikt.

Ook populair: Mijn Collageen haargroei ervaringen: wat een verschil!