Zwarte puntjes op neus verwijderen? Gebruik het Blackhead Masker!

zwarte puntjes op neus

Blackheads ofwel mee-eters, bijna iedereen heeft ze wel. Je herkent ze aan die zwarte stippeltjes op je neus. Veel mensen vinden dit niet mooi staan en zouden er het liefst vanaf willen. Er is een gezichtsmasker op de markt, speciaal hiervoor ontwikkeld. Dit heet het Blackhead Masker en je kan hem op Bol.com bestellen. Zo’n masker is ideaal: niet alleen verwijdert het de mee-eters, door de minerale voedingsstoffen wordt de huid ook nog eens intensief gevoed! Jezelf verwennen met dit product is dus een goed idee voor een fris en stralend gezicht.

Wil jij graag die vervelende zwarte puntjes op neus verwijderen? Dan raad ik aan om Blackhead Maskers te gebruiken. Je kan bij een set van 10 stuks bestellen voor €7,50. Zelf gebruik ik ze 1 à 2 keer in de week. Het enige wat je hoeft te doen is de zwarte substantie op te smeren, in te laten trekken en na een klein kwartiertje eraf te trekken. Je merkt direct het resultaat, je gezichtshuid voelt glad en schoon aan. Ook zijn de mee-eters helemaal verdwenen. Niet voor niets wordt dit product hoog gewaardeerd door klanten die dit ook geprobeerd hebben!

Wil jij van je mee-eters af? Gebruik dit handige minerale moddermasker tegen blackheads!

zwarte puntjes op neus

Het beste mee-etermasker op de markt

Wanneer je op zoek gaat naar mee-etermaskers en je sorteert ze op waardering, dan zie je dat dit Blackhead Masker van Pilaten een van de meest populaire maskers is. De klanten die ervaring hiermee hebben schrijven onder andere dat ze het een goed werkend product vinden voor een lage prijs. Daarnaast is het een goede oplossing tegen blackheads, puistjes en acne. Eigenlijk worden alle vormen van onzuiverheden, waaronder ook overtollig vet, vuil of olie samen met de dode huidcellen en bacteriën mee verwijderd. Dit is mede waarom je veel beter voor dit product kan kiezen dan bijvoorbeeld voor neusstrips. Dit gezichtsmasker geeft je huid namelijk een enorme oppepper!

Hoe gebruik je het Pilaten gezichtsmasker?

Met het populaire Pilaten gezichtsmasker kan je snel en makkelijk de zwarte puntjes op neus verwijderen. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

  • Stap 1: maak het gezicht schoon en droog met een schone handdoek.
  • Stap 2: smeer een dunne laag van het masker op de neus indien je alleen de mee-eters wilt verwijderen. Wil je een complete maskerbehandeling, dan smeer je de rest van de gezichtshuid ook in. Nu worden alle oneffenheden verwijderd en de huid intensief gevoed.
  • Stap 3: wacht een klein kwartiertje totdat het gezichtsmasker volledig opgedroogd is.
  • Stap 4: trek het masker eraf. Je merkt nu direct dat al het vuil wordt mee verwijderd en dat de huid glad is.

Het resultaat? Een zijdezacht, schoon en gezonde gezichtshuid!

Bestel hier 10 stuks van de Pilaten maskers online voor €7,50!

zwarte puntjes op neus

– 

Andere beautyproducten bestellen

Naarst gezichtsmaskers kan je bij Bol.com natuurlijk nog veel meer fantastische beautyproducten bestellen. Zo zijn er goede dagcrèmes of nachtcrèmes, serums of treatments. Je kan kijken wat er goed bij jou huidtype past en selecteren op merk, of juist op klantwaardering. Zo ben ik ook achter dit mee-etermasker gekomen en ik ben er tot op de dag van vandaag ontzettend blij mee. Het is zo eenvoudig in gebruik maar het betekent voor mij een wereld van verschil. Ideaal wanneer je voor altijd van je oneffenheden af wilt zijn!