Zweetgeur uit schoenen krijgen? Gebruik geurvreters!

zweetgeur uit schoenen

Iedereen kent misschien wel het probleem van stinkende schoenen door zweetvoeten. Het is een volkomen normaal iets, alleen is het niet altijd even prettig. Graag zouden we hier een snelle en makkelijke oplossing voor zien, zodat we ons niet meer voor deze zweetgeur hoeven te schamen. Er is een product op de markt wat speciaal ontwikkeld is om deze vervelende luchtjes tegen te gaan, namelijk de Geurvreter! Ze zijn eenvoudig in gebruik en bieden een direct oplossing tegen zweetgeurtjes. Ideaal wanneer je dit niet langer wenst en graag verandering hierin ziet.

Wanneer je op Bol.com kijkt naar de bestverkochte en hoogst gewaardeerde Geurvreter, kom je uit bij het product Geurvreters Comfort van het merk Benckmar. Deze flexibele en comfortabele zolen halen direct de zweetgeur uit schoenen wegens een teveel aan voettranspiratie. Bovendien gaan de zooltjes voetschimmel tegen, dus het heeft ook een bevorderlijke werking op de voetconditie! Hiermee wordt voor een periode van drie maanden de garantie gegeven op geurvermindering van voeten, kousen en schoenen. De klantreviews liegen er dan ook niet om en zijn vooral lovend om deze geur absorberende inlegzolen.

Bestel hier de Geurvreters Comfort vanaf €3,19 per stuk! 

zweetgeur uit schoenen

De meest populaire geurvreter op Bol.com!

Er wordt dagelijks veel van de voeten gevergd. Zeker wanneer je in gesloten schoenen met rubberen zolen zit, kan dit zich uiten in vervelende luchtjes. Je kan dit eenvoudig voorkomen door er een paar geur absorberende zooltjes in  te leggen. Op Bol.com is het best verkochte product de Geurvreters Comfort. Ook de klantenreviews zijn het meest positief. Deze inlegzooltjes zorgen er voor drie maanden voor dat de schoen geheel zweet- en geurvrij is. Doordat het zweet direct wordt opgenomen, is er ook aanzienlijk minder kans op voetschimmel. Daarom levert dit artikel ook een positieve bijdrage aan de algehele voetconditie en heeft het een bevorderlijke werking op de gezondheid.

Wil jij langer genieten van je mooie schoenen, sokken of kousen? Of wil je dat je voeten minder te verduren hebben in gesloten schoeisel? Kies dan voor een zooltje als deze. Je merkt niet eens dat je ze draagt door het comfortabele materiaal, maar het betekent een wereld van verschil. Je kan twee stuks bestellen voor €3,99, maar kies je voor zes paar, dan krijg je staffelkorting en kosten ze slechts €3,19 per paar. Ideaal wanneer je dag in dag uit het hele jaar door voorzien wil zijn van een goede absorbeermethode tegen voettranspiratie.

Haal eenvoudig zweetgeur uit schoenen met deze Geurvreters Comfort!

zweetgeur uit schoenen

Haal nog meer uit je schoen!

Wil je het langst plezier beleven aan je mooie schoeisel, dan kan je bij Bol eens kijken in het assortiment wat er nog meer zoal te koop is. Zo vind je er bijvoorbeeld ook schoenpoets sets, schoenen deodorant voor een snelle verfrissing of een schoenlepel. Ben je nog op zoek naar een bepaald soort schoenveter? Ook hierin heb je een ruime keuze. Ook kan je er antislipzolen bestellen tegen uitglijden op ijs of sneeuw. Kortom, met het uitgebreide assortiment haal je in een handomdraai het meeste uit je schoen!

Dit vind je misschien ook leuk: