De Lady Speed Stick van Kruidvat: de beste deodorant ooit

lady speed stick kruidvat kopen

Een van de meest gehypte deodorantmerken ter wereld is Lady Speed ​​Stick. Mijn hele leven heb ik er zoveel goede dingen over gehoord. Het zou de beste deodorant zijn die ooit is gemaakt. Helaas was het het grootste deel van mijn leven niet beschikbaar waar ik woon. De Lady Speed Stick is bij Kruidvat of andere drogisterijen niet te koop. Inmiddels zijn ze gelukkig goed geprijsd op Bol.com verkrijgbaar. Nadat ik het grondig heb getest, ga ik het voor jullie beoordelen en ik ga je in deze Lady Speed Stick review vertellen of het de hype waard is of niet.

Je kan Lady Speed Stick niet meer bij Kruidvat kopen, maar wel en alle geuren bij Bol.com bestellen!

lady speed stick kruidvat

Over de verpakking en de beloftes van Lady Speed Stick

De Lady Speed ​​Stick wordt geleverd in een erg mooie paarse verpakking. De maat is gemiddeld en bevat 39,6 gram deodorant. Op de voorkant vind je een sticker die je wat informatie geeft over het product. De versie die ik heb is de deodorant in de geur Wild Freesia, en ik kan je vertellen dat die geur GEWELDIG is. Ik ben er helemaal weg van. Op de voorkant van de verpakking doet Lady Speed ​​Stick veel beloftes. Er staat dat deze deodorant je 24 uur bescherming biedt. Dat het onzichtbaar droog is en dat het je van ‘s ochtends tot’ s avonds fris houdt. Dat zijn grote beloften, en ik was meer dan benieuwd om erachter te komen of ze waar waren of niet.

Laten we beginnen met de eerste belofte: “onzichtbaar droog”. Het was eigenlijk het eerste dat me opviel toen ik deze deodorant voor het eerst gebruikte. Het is niet nat of plakkerig zoals andere stickdeodorants en het laat je niet achter met die vervelende witte romige laag onder je armen die uiteindelijk die extreem vervelende deodorantvlekken op je kleding zal veroorzaken. Het laat eigenlijk alleen een onzichtbare laag deodorant achter onder mijn armen die echt lekker ruikt en die niet op je kleding overgaat.

Maar omdat de deodorant zo onzichtbaar was, begon ik te twijfelen aan de belofte van “24 uur bescherming”. Ik kon gewoon niet geloven dat een onzichtbare deodorant als deze me zou kunnen weerhouden van zweten de hele dag. Maar om eerlijk te zijn, het is eigenlijk waar. Het weerhoudt me er eigenlijk van om DE HELE DAG te zweten. Ik zeg dit niet omdat ik het wil geloven, ik vertel dit aan jullie omdat het waar is.

Ik heb deze deodorant nu in veel verschillende situaties gebruikt. Ik heb dit gedragen toen ik naar Duitsland ging om te gaan winkelen. Ik heb het op een hele lange en drukke dag gedragen. Ik heb dit gedragen tijdens mijn rijexamen en ik heb dit gedragen op een zweterige dag op het werk. Het heeft me letterlijk nooit in de steek gelaten. Ik heb in al die situaties nog nooit een beetje zweet ervaren en ik heb nog nooit een vieze geur onder mijn oksels geroken (ik heb letterlijk een paar keer aan mijn oksels geroken om te kijken of het echt werkte).

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De heerlijkste geur ever!

Maar het allerbeste aan deze deodorant is verreweg de geur. Ik ben gewoon helemaal weg van de geur. Het ruikt heel erg lekker, maar het is niet te sterk. Als je je neus onder je armen steekt, kun je het altijd ruiken, maar het is niet zo sterk dat je het door je kleding kunt ruiken, wat naar mijn mening een heel goede zaak is. Ik haat het om mijn deodorant door mijn kleding heen te kunnen ruiken, wat er uiteindelijk toe leidt dat ik de geur haat. Ik ben echt blij dat dit niet het geval is met deze deodorant, en dat het ook nooit het geval zal zijn.

Dus als je mij zou vragen “is de Lady Speed ​​Stick echt zo geweldig als iedereen beweert te zijn?” Ik zou letterlijk JA schreeuwen! Ik ben zo onder de indruk van deze deodorant dat ik overweeg om er ongeveer €13 aan uit te geven als hij op is. Ik heb letterlijk nog nooit een deodorant gebruikt die me ervan weerhield de hele dag te zweten zoals deze. Het overleeft letterlijk alles. Ik ben er honderd procent zeker van dat de Lady Speed ​​Stick de hype waard is!

Is de Lady Speed Stick de hype waar?

Ik raad je ten zeerste aan om deze deodorant te proberen als je last hebt van zweet of als je gewoon nieuwsgierig bent na het lezen van dit artikel. Het is behoorlijk duur voor een deodorant, maar ik denk eerlijk gezegd dat het het waard is. Het is gewoon de beste deodorant die er is! De Lady Speed ​​Stick is niet bij Kruidvat verkrijgbaar, maar wel bij Bol.com in allerlei geuren.

Ook populair: 12x de beste voetencreme tegen eelt